Program


Magyar Teátrum Évzáró Színházi Gálaest és Díjkiosztó

Magyar Teátrum Évzáró Színházi Gálaest és Díjkiosztó

Újra összegyűlnek a Magyar Teátrumi Társaság tagszínházainak képviselői, művészei, hogy látványos gálaműsorral ünnepeljék meg a háttérben dolgozó, és most a Magyar Teátrum Díjért egy kicsit előbbre lépő kollégáikat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 3. vasárnap, 19:00

A színházban nincs egyéni siker. Egy-egy produkció megszületése számtalan ember munkáját dicséri. Hajlamosak vagyunk azonban elfeledkezni azokról, akik a színfalak mögött segítik az előadások létrejöttét. A Magyar Teátrumi Társaság által alapított díj a színházi háttérszakmák képviselőinek munkáját ismeri el.

Az ország legjobb súgója, ügyelője, jelmezszabója, asszisztense, fény- és hangtechnikusa, színpadmestere, műszaki vezetője, fodrásza, sminkmestere érdemelheti ki ezt a kitüntetést. A látványos, zenés, táncos show-műsorban részletek csendülnek fel a színházak sikerprodukcióiból.

A gáláról az MTVA televízió felvételt készít.

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat