Program


Marcelo Álvarez zenekari áriaestje

Marcelo Álvarez zenekari áriaestje

Híres áriák Verdi, Puccini és Giordano operáiból

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 19:30

Párizsi Nagyopera, Buenos Aires-i Teatro Colón, Zürichi Operaház, New York-i Metropolitan, Bécsi Staatsoper, Baden-badeni Fesztivál - ezek azok a helyek, ahol napjaink egyik legkeresettebb tenorja, Marcelo Álvarez fellép a 2016/17-es évadban, éppen azon zeneszerzők operáiban, akiknek legszebb áriáiból válogat ezen az esten. Az olasz bel canto stílus világhírű énekese ő, szinte nem is énekelt más szerepet két évtizedes pályafutása alatt abban a több mint harminc operában, amely repertoárján szerepel. A kritikák kiemelik tökéletes technikáját, magával ragadó alakításait, kifejezőerejét, valamint az izzó szenvedélyt, amelyet nemcsak bámulatos színészi játékával, hanem hangjával is közvetít.

Az argentin tenor az 1990-es évek közepén robbant be a nemzetközi operaéletbe, került rövid időn belül az élvonalba, amelyet azóta is erősít. Pedig az indulásnál szerencsére is szüksége volt. Igaz, hogy Luciano Pavarotti felfigyelt rá, és rögtön meghívta a nevét viselő nemzetközi énekverseny döntőjébe, hazájában azonban, több sikertelen meghallgatás után, csak véletlenül hallotta őt egy másik legendás tenor, Giuseppe di Stefano. „Jó ösztöneid vannak, a fiatalkori énemre emlékeztetsz - mondta neki az Aranyhang, majd a többiekhez fordulva hozzátette: - Ez a fiatalember a szívével énekel, nagy karrier áll előtte”. Igaza lett.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat