Program


Marcelo Álvarez zenekari áriaestje

Marcelo Álvarez zenekari áriaestje

Híres áriák Verdi, Puccini és Giordano operáiból

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 28. péntek, 19:30

Párizsi Nagyopera, Buenos Aires-i Teatro Colón, Zürichi Operaház, New York-i Metropolitan, Bécsi Staatsoper, Baden-badeni Fesztivál - ezek azok a helyek, ahol napjaink egyik legkeresettebb tenorja, Marcelo Álvarez fellép a 2016/17-es évadban, éppen azon zeneszerzők operáiban, akiknek legszebb áriáiból válogat ezen az esten. Az olasz bel canto stílus világhírű énekese ő, szinte nem is énekelt más szerepet két évtizedes pályafutása alatt abban a több mint harminc operában, amely repertoárján szerepel. A kritikák kiemelik tökéletes technikáját, magával ragadó alakításait, kifejezőerejét, valamint az izzó szenvedélyt, amelyet nemcsak bámulatos színészi játékával, hanem hangjával is közvetít.

Az argentin tenor az 1990-es évek közepén robbant be a nemzetközi operaéletbe, került rövid időn belül az élvonalba, amelyet azóta is erősít. Pedig az indulásnál szerencsére is szüksége volt. Igaz, hogy Luciano Pavarotti felfigyelt rá, és rögtön meghívta a nevét viselő nemzetközi énekverseny döntőjébe, hazájában azonban, több sikertelen meghallgatás után, csak véletlenül hallotta őt egy másik legendás tenor, Giuseppe di Stefano. „Jó ösztöneid vannak, a fiatalkori énemre emlékeztetsz - mondta neki az Aranyhang, majd a többiekhez fordulva hozzátette: - Ez a fiatalember a szívével énekel, nagy karrier áll előtte”. Igaza lett.


Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat