Program


MÁV Kamarasorozat/3.

MÁV Kamarasorozat/3.

Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 23. szombat, 17:00

Műsor

Haydn: F-dúr Szonáta
Poulenc: Szonáta trombitára, kürtre, harsonára
Krommer: Esz-dúr Quartett
Bach: V. Brandenburgi verseny BWV 1050

Tarkó-Nagymengyi Dóra, a zenekar II. hegedű szólamvezetője indította útjára nagy sikerű kamarazenei sorozatunkat 2013 januárjában. Az ő művészeti vezetésével minden évadban, így idén is négy hangversennyel örvendeztetik meg a közönséget Zenekarunk zenészeiből álló kamarazenei csoportok. A Kamarazenei bérlet művészeti vezetője, Tarkó-Nagymengyi Dóra kezdeményezésére, az előadások nézőterére minden alkalommal meghívást kapnak egyegy olyan alapítvány munkatársai, melyek a hátrányos helyzetűek, a fogyatékkal élők, vagy a rászorultak számára a beilleszkedést vagy az élethelyzetet segítő programokat dolgoztak ki. A zene segítségével szeretnénk áldozatos munkájukat megköszönni, elismerni és erőt adni további fáradhatatlan útjukhoz. A 2018–19-es évadban az Amigos a gyerekekért, a Bátor Tábor, a Nem adom fel és a KórházSuli Alapítványok munkatársai és önkéntesei voltak a hangversenyek vendégei.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat