Program


_Menekülj okosan! – MigrAction / Mentőcsónak Egység

_Menekülj okosan! – MigrAction / Mentőcsónak Egység

A nem is olyan távoli (de egyébként teljes mértékben fiktív) jövőben egy magyar falu arra kényszerül, hogy elmeneküljön szeretett otthonából. A falu lakosságát négy család alkotja, a nézőink ennek a négy családnak a helyébe képzelhetik magukat az előadás alatt. Finisztán eléréséhez alig pár nap van már csak hátra, ezért sietniük kell.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 18. csütörtök, 19:30

A nem is olyan távoli (de egyébként teljes mértékben fiktív) jövőben egy magyar falu arra kényszerül, hogy elmeneküljön szeretett otthonából. A falu lakosságát négy család alkotja, a nézőink ennek a négy családnak a helyébe képzelhetik magukat az előadás alatt. Finisztán eléréséhez alig pár nap van már csak hátra, ezért sietniük kell. Útjuk során a játékosok súlyos kérdésekkel szembesülnek, melyekre közösen kell választ találniuk. Hogy némi segítséget is kapjanak, csatlakozik hozzájuk Rezai Mohammed Amin, aki kellő tapasztalattal rendelkezik már a menekülés terén. Az interaktív színházi társasjáték alkotóinak célja, hogy a játékon keresztül alapvető emberi jogi dilemmák átgondolására bírják a közönséget. Ezek a döntési helyzetek a játékban a menekültek sorsához kapcsolódnak, de sokkal általánosabb kérdéseket vetnek fel a demokrácia vagy a diktatúra működése, az önbíráskodás vagy a szolidaritás, a tolerancia és a befogadás vagy éppen a kirekesztés kapcsán. 

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat