Program


Mezzoforte

Mezzoforte

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az évforduló jegyében adnak nagyszabású ünnepi koncert Cafe Fesztivál keretében a Hajón!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 8. vasárnap, 20:00

Mezzoforte (ISL)

A gejzírek hazájának legforróbb jazz-funk formációja, a Mezzoforte idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját. Az együttes negyedik albuma (Surprise Surprise) 1983-ban meghozta a nemzetközi áttörést, az izlandi zene előbb Nagy-Britanniában, majd szerte Európában népszerűvé vált. Az album legnagyobb slágerének (Garden Party) köszönhetően a Mezzoforte neve végérvényesen összefonódott a táncolható, könnyed, funkos jazzhangzással.

A tagok szerényen nyilatkoznak sikerükről: szerintük egyszerűen az izlandi elszigeteltség adott nekik több időt arra, hogy saját dallamviláguk karakterével foglalkozhassanak. Generációk nőhettek fel a zenekar elsőre megjegyezhető melódiáin, amelyek most, tíz év után ismét az A38 Hajón szólalnak majd meg egy tematikus, az egész karriert felölelő klubkoncerten.

Az együttes tagjai:
Eythor Gunnarsson – billentyűs hangszerek
Fridrik Karlsson
Bruno Mueller – gitár
Jóhann Ásmundsson – basszusgitár
Oskar Gudjonsson – szaxofon
Sebastian Studnitzky – trombita, billentyűs hangszerek
Gulli Briem – dobok
Thomas Dyani – ütőhangszerek

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat