Program


Middlemist Red. The Qualitons koncert

Middlemist Red. The Qualitons koncert

A Middlemist Red 2012 végén alakult, zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 16. szombat, 20:00

A Middlemist Red 2012 végén alakult, zenéjük a heroikus hatvanas évek pszichedelikus őserejéből és a beatből táplálkozik, az As If You Could Mess This Up című kislemezüket 2013 novemberében adták ki. Az EP-n hallható vintage hangzás Beke István, az Ivan and The Parazol billentyűsének közreműködésének köszönhető, a zenekar az általa készített erősítőkön, egy faházban rögzítette lemezét, amit a megjelenést követően az év egyik legerősebb hazai bemutatkozásaként jellemeztek a zenei blogok. A budapesti formáció novemberben, a Gödör Klubban mutatta be kislemezét, azóta pedig az összes fővárosi klub ajtaja kitárult számukra. 2014 februárjában bekerültek A Szám, az Index alternatív dalversenyének döntőjébe és elsöprő szavazatszámmal meg is nyerték azt Single Switcheroo című dalukkal. A győzelemnek köszönhetően a zenekar tizenharmadik koncertje után az idei évben már a Szigeten is felléphetett, augusztusban pedig ők voltak az amerikai Black Lips előzenekara az Akvárium klubban.

A Middlemist Redre azonban nem csak itthon, hanem külföldön is felfigyeltek, így májusban a Deezer francia streaming szolgáltató 182 ország zenekarai közül beválasztotta őket Young Guns című programjának legígéretesebb négye közé. A végső döntést a hallgatókra bízták, a viadalból pedig toronymagas pontszámmal a Middlemist Red került ki győztesen.

Tagok:
Nóvé Soma - ének, gitár
Papp Dávid - gitár
Deli Soma - basszusgitár, vokál
Ürögdi Ábel - dob, vokál

Lemezek:
As If You Could Mess This Up (EP, 2013)
Supersonic Overdrive (2014)
Illuminair (Single, 2016)
Ripple Soul (LP, 2016)

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat