Program


MIMÓKA - Méhes Csaba

MIMÓKA - Méhes Csaba

Mimóka egyfolytában játszik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 21. szombat, 11:00

Ha akarja, súlyemelő hatalmas izmokkal, ha akarja, tyúk, vagy béka, robotember vagy hős lovag. Vadászik a dzsungel mélyén, horgászik, autót szerel stb. – és ehhez nincs szüksége semmire, csak egy üres színpadra. Meg sok-sok gyerekre, akinek van kedve vele játszani, vele kacagni, mókázni.

Méhes Csaba, pantomimművész, gyermekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek szóló vidám műsora felhőtlen szórakozás, felejthetetlen élmény kicsiknek nagyoknak egyaránt.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Ajánló


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat