Program


Minden eladó (Wszystko na sprzedaż, 1968) - MÜPAMOZI

Minden eladó (Wszystko na sprzedaż, 1968) - MÜPAMOZI

Minden eladó - lengyel nyelven, magyar felirattal

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:00

1967-ben vonatbalesetben meghalt Zbigniew Cybulski. A színész 39 éves volt. Ebben a filmében Andrzej Wajda neki állít emléket. Vagy ki tudja… Hiszen Cybulski nem csupán Wajda kedvelt színésze volt, hanem ikon. Ugyanúgy, mint James Dean vagy a francia új hullám kiemelkedő színészei. Az új nemzedék megtestesítői. A történet szerint a befutott rendező a színész legendáját szeretné filmre vinni, s ehhez új sztárt találni. Senki ne számítson életrajzi filmre. A Minden eladó sokkal személyesebb. Önvallomás iróniával és öniróniával átszőve. Amúgy pedig a sztár megszületik a szemünk előtt. Daniel Olbrychskinek hívják.

A sorozat a Lengyel Intézet Budapest együttműködésével valósul meg.

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat