Program


Molnár Csaba - MU Színház - SÍN: CMMN SNS PRJCT

Molnár Csaba - MU Színház - SÍN: CMMN SNS PRJCT

Minden kimondatlan szabály, ami alapján egymáshoz viszonyulunk; minden kritérium, ami alapján cselekszünk, gondolkodunk és döntéseket hozunk; minden szokás és konvenció, amely befolyásolja a tetteinket; minden olyan dolog, amit „normálisnak” tekintünk, és amire azt mondjuk, „persze”; és minden, amit nem kérdőjelezünk meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 20:00

A CMMN SNS PRJCT a közösségi kapcsolatokkal foglalkozik, és a hézagokkal, amelyek a gazdasági profit logikáján túli működésben keletkeznek. Az előadás olyan új kereskedelmi lehetőségeket és üzleti formákat javasol a színházi kontextuson belül, amelyek a fikció határait súrolják. Páratlan élmények a bizalmas és a szokatlan metszéspontjában: így válik a színház a szabad kereskedelem és a kalandok arénájává - egy olyan térré, amely a voyeurizmus és a részvétel között húzódik – a tökéletlenség ódájává.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat