Program


Mr és Mrs
5

Mr és Mrs

Mr és Mrs... azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 31. péntek, 20:00

A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr és Mrs- t és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt. Jelenleg a Thália Színház Mikroszínpadán van állandó műsoron.

Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Három évad alatt 30 helyszínen több mint 100 előadással büszkélkedhet a produkció. Az elmúlt évadban a művészházaspár egy másik szent feladatának tett eleget, így babavárás és babaérkezés örömteli eseménye kapcsán szünetelt az előadás játszása, de az idei évadtól kezdve újra turnéra indult a Mr és Mrs!

A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházakkal) fogadták. (A nagy kiállású díszlet alakítható minden térhez és technikai adottsághoz.)

A produkció egyediségét bizonyítja, hogy maguk a játszó színészek a producerek is - valamint, hogy kizárólag szponzorok és magánemberek segítségével jött létre az előadás.
Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.

A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők
Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek
Jelmeztervezők: ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás
Látványtervező: Pater Sparrow filmrendező

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat