Program


MR&MRS

MR&MRS

Pár-bajok 5 színben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 29. szombat, 20:30

Mr és Mrs… azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt. A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr és Mrs-
t és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt. Jelenleg a Thália Színház Mikroszínpadán van állandó műsoron.

Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Három évad alatt 30 helyszínen több mint 100 előadással büszkélkedhet a produkció. Az elmúlt évadban a művészházaspár egy másik szent feladatának tett eleget, így babavárás és babaérkezés örömteli eseménye kapcsán szünetelt az előadás játszása, de az idei évadtól kezdve újra turnéra indult a Mr és Mrs!

A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházakkal) fogadták. (A nagy kiállású díszlet alakítható minden térhez és technikai adottsághoz.) A produkció egyediségét bizonyítja, hogy maguk a játszó színészek a producerek is – valamint, hogy kizárólag szponzorok és magánemberek segítségével jött létre az előadás.

Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők
Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek
Jelmeztervezők: ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás
Látványtervező: Pater Sparrow filmrendező

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat