Program


Műtárgyak Éjszakája EXTRA – Művészeti séták budapesti temetőkben

Műtárgyak Éjszakája EXTRA – Művészeti séták budapesti temetőkben

„Anekdoták, titkok, emlékek, életutak”
Egy személyes hangvételű séta a farkasréti temetőben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 29. vasárnap, 16:00

A korábbi, a Műtárgyak éjszakáján nagy sikerrel zárult „Rendhagyó temetői sétánk” programját  - ígéretünkhöz híven -  folytatjuk, annak tematikáját kibővítjük, új helyszíneket bevonva tovább gazdagítjuk   a programon részt vevő látogatóink impulzusát.  A farkasréti temető az első állomásunk, ahol egy művészettörténész mesél  személyes hangvételben olyan nagy emberekről, mint pl. Bajor Gizi, Karády Katalin, Gobbi Hilda, Szécsi Pál, Ruttkai Éva, Cserháti Zsuzsa, Schubert Éva, Aczél György, Schütz Ila…A  sort folytathatnánk, de ezt inkább személyesen hallgassák meg, legyenek részesei  egy magánember kitárulkozásának, élményeinek. Együtt hajtsunk fejet mindazok előtt, akik elkápráztattak, megnevetettek, vagy egy olyan egyedi, megismételhetetlen életutat tudtak felmutatni, amiért jár az emlékezés kiváltsága.

A sétát Hargitay D. Dávid művészettörténész vezeti.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat