Program


Műtárgyak Éjszakája EXTRA – Művészeti séták budapesti temetőkben

Műtárgyak Éjszakája EXTRA – Művészeti séták budapesti temetőkben

Kísérleti, interaktív séta a Nemzeti Pantheonban .
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 12. vasárnap, 16:00

Mit üzennek a sétánk során az utunkba eső síremlékek, hogyan fejtsük meg azok  üzeneteit? A funerális művészet jelképrendszerének  gazdagsága. 

A műtárgyak éjszakáján, az első Fiumei úti sírkertben meghirdetett  programunk  keretén belül sok résztvevőnek volt az a kívánsága, hogy  egyszer csináljunk egy interaktív,   egy beszélgetős sétát is a Fiumei úti Nemzeti Sírkert  területén. Ebből kiindulva  egy szabad, kötetlen sétát hirdetünk, melynek fő célja, hogy utunk során  amelyik sírhely  érdekes üzenettel bír, ott  megállunk,  néhány mondatban  elmondjuk  a sír jelképrendszerének  tartalmát, vagy  annak személyes történetét.  Ha ezen programon  résztvevőnek további kérdése lenne, arra pedig   szívesen válaszolnánk. A témavezető közvetít a síremlékek és az érdeklődők között, együtt gazdagítva közös impulzusunkat, együtt felfedezve a művészet kifejező erejének sokoldalúságát.  Itt, a  nemzeti sírkertben is.

A sétát Hargitay D. Dávid művészettörténész vezeti


 


Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat