Program


Nap nap után

Nap nap után

A David Levithan azonos című bestsellere nyomán készült film, a Nap nap után egy különös, romantikus dráma. Egy különc lélek és a kamasz Rhiannon fordulatokkal teli szerelmét mutatja be a film.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 4. szerda, 17:00

A különleges A, akibe Rhiannon őrülten szerelmes lesz nap nap után más ágyban, és más testében ébred, de nem hasonlik meg önmagával, ő ugyanaz a szeretetre méltó és szerelemre vágyó személy, csak más testben. A két fiatal között különleges, előbb lelki, később testi kapcsolat szövődik, mely képes legyőzni akár ezt az akadályt is. Rendkívül erős érzelmi szálakkal kötődnek a másikhoz, és nincs más vágyuk, mint hogy minden egyes nap egymás karjaiban ébredjenek, ha kell a végtelenségig.

Ahogy egyre nagyobb lesz a kölcsönös vonzódás kettejük között, sajnos szembesülnek a rideg valósággal, és azzal a ténnyel, mely elválaszthatja őket egymástól. Ez nem egy klisés, szülők által vagy anyagiak miatt tiltott kapcsolat, hanem egy igaz szerelem, amely nem teljesedhet be igazán. A realitás talaján maradva: Vajon képes két fiatal szerelmes úgy leélni egy életet, hogy egyikük minden nap más személy testében ébred?
Van-e olyan erős szerelem, mely mindezen túlmutat? Az élet nem 24 órából, hanem rengeteg napból áll, és ők nap mint nap ráébrednek, hogy ez egy nehéz harc lesz a boldogságukért, és az egymás iránt érzett tiszta, önzetlen szerelemért.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat