Program


NEOTON - KARÁCSONYI NAGYKONCERT
2

NEOTON - KARÁCSONYI NAGYKONCERT

A Neoton Família karácsonyi koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 26. kedd, 19:00

A Neoton Família karácsonyi koncerttel készül december 26-án, a debreceni Főnix Csarnokban. Ünnepi koncertjükön a legismertebb karácsonyi dalok, énekek mellett felcsendülnek majd az olyan nagy slégerek is, mint a „Holnap hajnalig”, a „Sandokan”, a „Don Quijote”, a „Santa Maria”, a „Yo-yo” vagy a „Kétszázhúsz felett”. Az esten közreműködik Faith Ildi és Gulyás Erika vokalisták, és tanúi lehetünk Pityó Gábor virtuóz zongorajátékának is.

Az eleinte többféle stílusban mozgó, ám végül a diszkózenénél és a beatnél megállapodott együttes a hetvenes évek végén futott be kiválóan megírt, dallamos számaival. A zenekar jelenlegi énekesnője Csepregi Éva, kezdetben a Kócbabák lányvokál tagja volt. A trió 1972-ben a Ki mit tud? című műsorban találkozott a Neotonnal, és két évvel később a csapathoz csatlakoztak, amely 1977-ben vette fel a ma is ismert Neoton Família nevet. A formáció annyira sikeres lett ország- és világszerte, hogy rendszeresen turnéztak Olaszországban, Spanyolországban, Japánban, Kubában is; több mint harminc magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg, legnépszerűbb dalaikból összeválogatva pedig egy musical is készült „Szép nyári nap” címmel, melyet 2009-ben mutattak be a nagyközönségnek.

Ez alkalommal a Neoton Família tagjai karácsony másodnapjának estéjén, az alkalomhoz illő, emelkedett hangulatú koncerten varázsolják el a Neoton hangzásra vágyó közönséget.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat