Program


Női páros

Női páros

Neil Simon – Furcsa pár (Női változat) című komédiája nyomán
Komédia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 14. péntek, 20:30

Mi történik, ha egy pedáns, pánikbeteg, hipochonder, elviselhetetlen természetű nő és egy életvidám, szétszórt, rendetlen nő összeköltözik? Mi történik, ha mindennek tetejében feltűnik a láthatáron két spanyol macsó? És mit szólnak mindehhez a barátnők? Melyik a legerősebb izmos szerv a férfitestben? Mindezekre a kérdésekre választ kaphatnak az előadásból.

A Furcsa Pár Neil Simon klasszikusa, melyet Walter Matthau és Jack Lemon tett feledhetetlenné a mozivásznon, ez az előadás azonban a nők szemszögéből mutatja be a történetet. Az eredeti pókerpartit társasjáték váltja fel, csupa női résztvevővel – innen késik Florence, a hipochonder hősnő, mert a férje válni akar. Barátnője, a régen elvált Olive felajánlja, hogy maradjon nála… és kezdetét veszi tűz és víz harcának fergeteges komédiája.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat