Program


Olasz Opera Gálaest

Olasz Opera Gálaest

Georgina von Benza operaénekesnő jubileumi koncertje - Olasz Operaslágerek, kiváló áriák és duettek Verdi, Puccini, Mascagni, Catalani, Giordano, Cilea operáiból.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 9. szombat, 19:30

Georgina von Benza éneklése, hangja hasonlít az égi zenéhez a mennyei angyalok tisztaságával“ (Frankfurti Napilap)

A hesszeni Wiesbadeni és Müncheni Bajor Állami Operaházak egykori szólistája és állandó tagja ünnepli jubileumát pályatársával, a skandináv származású mezzoszoprán Katja Lyttinggel, akinek „meleg színű mély regisztere és tündöklő magassága van“ (The Times) és tenor kollégájával, Bándi Jánossal, akinek „hangja széles skálájú, csodálatos gazdag színezetű“.

Egy felejthetetlen operaest a mesés Pesti Vigadó Dísztermében Budapesten, a Szegedi Szimfonikus Zenekar kíséretében „híres a homogén és briliáns hangzásról, főleg az opera kíséretben Gyüdi Sándor főzenei igazgató vezetése alatt, egyike a leghíresebb magyar zenekaroknak.“

Az operagála koncertet vezényli Marco De Prosperis, aki egy „felejthetetlen operazenei fesztiválest vezető karmestere Madridban" (El Pays).

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat