Program


PÁRATLAN PÁROS 2.
5

PÁRATLAN PÁROS 2.

RAY COONEY: PÁRATLAN PÁROS 2.
vígjáték

Az előadás hossza 2 óra egy szünettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 9. péntek, 19:00

Régi ismerősünk, John Smith, a kiváló londoni taxisofőr immár tizenhat éve él változatlanul boldog házasságban a város két kerületében lévő lakásai közti ingajáratban, két hűséges feleségével, Maryvel és Barbarával. Válságos helyzetek olykor azért adódnak, amikor a percre pontosan beosztott napirend valamilyen okból felborul és a két olajozottan működő háztartásban akadozni kezd a fogaskerék. Most éppen egy ilyen helyzet kezd kialakulni. Az elmúlt évek alatt ugyanis az élet fontos változást produkált: Johnnak immár két gyermeke van, két közel egykorú kamasz, az egyik Marytől, a másik Barbarától, egy lány, meg egy fiú.

Minthogy manapság a fiatalok gyakran az interneten ismerkednek, így hát misem természetesebb, mint hogy ez a két fiatal is egymásra lel az interneten való kalandozások közepette. Nagy örömmel fedezik fel, hogy véletlenül mindkettőjük apját John Smithnek hívják, sőt véletlenül mindkettő taxisofőr. Ez a felfedezés a John Smithünk számára korántsem ennyire örömteli. A lassan félőrültté váló apa most már azért ingázik a két lakás között, hogy megakadályozza a féltestvérek életbeli találkozását.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat