Program


Párizsi éjszakák

Párizsi éjszakák

Ernst Nebhut – Michael Jary: Párizsi éjszakák – zenés történet
Turay Ida Színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 20:00

A párizsi éjszakák számtalan szenvedélyes szerelemről mesélhetnek…! A mi történetünk Nicol és Éric sorsa. Két egyszerű kis ember a monmartre-i bohémok között, szegényesen, boldogságban él, ám kiderül valami ami szétrobbantja a harmóniát. Vad féltékenység, egymást gyötrő és öngyötrő indulatok kavarognak. A párizsi éjszakai élet pikáns erotikája, a mulatók könnyelmű, de segítőkész alakjai még fokozzák akarva-akaratlanul a zavaros eseményeket. Mindez kalandos humorral átszőve, fülbemászó dallamokkal, látványos táncok varázslatával olyan élmény, mintha a néző turista lenne Párizsban.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat