Program


PénteK13 – Johnnie Mortimer – Brian Cooke: Pasik a pácban

PénteK13 – Johnnie Mortimer – Brian Cooke: Pasik a pácban

Mildred és George 25 éves házassági évfordulójukra készülnek. A feleség a tengerpartot javasolja helyszínül, ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsoravendégeket várnak, ám csak Ethel, Mildred nővére érkezik meg, és kiderül, hogy csúnyán összeveszett a férjével, Humphreyval. A két testvér arra szövetkezik, hogy inkább ők utaznak el a tengerpartra..  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 23. péntek, 19:00

Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban
Zenés vígjáték két részben a GERGELY THEÁTER előadásában
MAGYARORSZÁGI ŐSBEMUTATÓ!

Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne, vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel.
A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva - szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: és ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba, egy görbe és buja este reményében. De az éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés játék két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat