Program


Phil Collins – zenés celebszatíra

Phil Collins – zenés celebszatíra

Belépőjegy: 2000 Ft
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 30. hétfő, 18:00

Felolvasószínház – Maros András – Szálinger Balázs:
Phil Collins – zenés celebszatíra

Szereposztás:
Phil Collins – Hegedűs D. Géza
Zsolti – Hajduk Károly
Báró Péterné – Márkus Luca e.h.
Pécé – Darvasi Áron e.h.
Agár – Ertl Zsombor e.h.
Zsanett – Rudolf Szonja e.h.
Kati néni – Börcsök Enikő
Báró Béla – Fesztbaum Béla
Szőrös – Reider Péter e.h.

Dramaturg: Lőkös Ildikó
Rendező: Hegedűs D. Géza

Lecseréli dobosát a budafoki illetőségű Különutas együttes. A korábbi dobos az együttes legjobb zenésze és legnépszerűbb tagja volt, már csak ezért is meglepő a váltás. Ennél is meglepőbb, hogy az új zenekari tag Phil Collins, a világsztár, aki a hírnévbe belefásulva új élményekre vágyik – ezért is jelentkezik emailen a Különutasnál, csupán egyetlen, a neten látott, és az együttesre a legkevésbé sem jellemző szám alapján. A Különutas megosztott az övékétől teljesen eltérő zenei világból érkező Phil Collins-szal kapcsolatban, de tudják, hogy a világhírű dobosra támaszkodva ők maguk is előbbre juthatnak. A hatvanas zenész társra talál Kati néniben, az énekes anyukájában, akivel közösen rajonganak Petőfi Sándorért. Különös találkozás az övék: évtizedekkel a hidegháború után, az időskorban találkozik két fiatal a vasfüggöny két oldaláról. Phil Collins újrakezdeni akar a neve nélkül, a Különutasnak pedig pont Phil Collins nevére van szüksége. Az ellentmondásos helyzet elől Phil Collins váratlan lépésre szánja el magát – és közben a kirúgott dobos is bosszút forral.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat