Program


Pokoli aranykor - Müller Péter Sziámi and Friends

Pokoli aranykor - Müller Péter Sziámi and Friends

A Müller Péter Sziámi AndFriends színházi koncertje március 16-án, a Katona József Színház valamint a Pintér Béla és Társulata vendégművészeivel.
Közreműködik: Ónodi Eszter, Stefanovics Angéla, Egressy Zoltán, Pintér Béla, Szekeres András, Thuróczy Szabolcs.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 16. péntek, 19:00

A zenekar tagjai:

 

Müller Péter Sziámi
Kirschner Péter
Roszik Hella
Varga Orsolya
Angler Ákos
Winterverber Csaba

"Az Egressy Zoltánnal közösen vázlatolt merész novemberi kísérlet után a Müller Péter Sziámi AndFriends és színészbarátai egyedi koncertre hívják a kedves érdeklődőket: a Nevess magadra! (A helyzet tragikus - de nem komoly...) című új lemez dalai közül némelyik először a Katonában hangzott el. A legújabbak mellett a különböző korszakok (URH, Kontroll, Sziámi) legemblematikusabb számai is felhangzanak. A Katona és a Pintér Béla és Társulata színészei az AndFriends koncertjeinek állandó fellépői, a társszerző Egressy Zoltán pedig mostanra ugyancsak beleszokott Pete Best és az Ismeretlen katona szerepébe."

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat