Program


PREMIER I. Kondor Ádám Zongoraverseny - bemutató ( A Concerto Budapest szervezésében )

PREMIER I. Kondor Ádám Zongoraverseny - bemutató ( A Concerto Budapest szervezésében )

Kondor Ádám Zongoraverseny
Közreműködik Csalog Gábor
Vezényel Rácz Zoltán
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 22:00


A Concerto Budapest PREMIER sorozata, egy-egy koncert után 22:00 órai kezdéssel mutat be eddig soha nem hallott műveket. A kötetlen társasági eseménysorozat keretén belül kortárs zeneszerzők műveinek ősbemutatói szólalnak meg. A PREMIER koncertek után egy kellemes beszélgetésen ismerheti meg a közönség alaposabban a művet és az alkotóját.

Alcíméhez híven csupa ősbemutatót ígér a Concerto Budapest 2017-18-as évadának ez a későesti sorozata, amelynek első alkalmán a 2013 óta Thaiföldön élő Kondor Ádám 2017-ben befejezett Zongoraversenyének legelső koncerttermi megszólaltatása vár az új iránt nyitott közönségre. „Ahogy egy tisztességes író minden szöveget és körülötte történő eseményt irodalmi alapanyagnak tekint, és azt interpretálja - legyen az orvosi zárójelentés, természettudományi publikáció, használati utasítás, törvényszöveg, fülbe súgott szerelmi vallomás, képviselői felszólalás vagy bármi más –, ugyanígy a zeneszerző is mindent a zenéjére kell, hogy vonatkoztasson. A zeneszerzői etika alapkérdése: "Hogy lesz ebből darab?" Ahogy Esterházynál, bármilyen szöveget is emel át a műveibe, az irodalommá nemesedik.” Egy néhány esztendővel ezelőtti interjújában így beszélt a zeneszerzésről Kondor Ádám, akinek Zongoraversenyét most a kortárs zene melletti elkötelezettségéről jól ismert Rácz Zoltán vezényli majd, míg a zongoránál a megannyi új magyar mű, köztük Kondor-kompozíciók elmélyült előadójaként tisztelt Csalog Gábor fog helyet foglalni.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat