Program


Ráhangolódó (koncert gyerekeknek 7 éves kortól)

Ráhangolódó (koncert gyerekeknek 7 éves kortól)

Simon Izabella gyermekprogramja valódi ráhangolódást ígér a Hallgatás Napjára: alkalmat kínál, hogy a gyerekek a hallgatásnak, elhallgatásnak, meghallgatásnak, figyelésnek, elmélyülésnek minden aspektusát megérezzék, megértsék.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 21. szombat, 10:00

Ebben a műsorösszeállítás is segít: a zenészek megidézik az erdő, a természet hangjait: fák susognak, eső szemerkél, madarak csicseregnek, távolból harangzúgás hallatszik. Majd egy-egy zenedarabra figyelünk: felcsendülnek Mozart kis éji zenéjének  ismerős dallamai, részletet hallhatunk Brahms brácsadalaiból, Megyesi Schwartz Lúcia pedig Farkas Ferenc darabjait énekli majd, Simon Izabella kíséretében.  A zenék hallgatása közben egy-egy, a zene hangulatához kapcsolódó képzőművészeti alkotásban is elmélyedhetünk.

Műsoron:

Brahms: Brácsadalok,
Farkas Ferenc: Gyümölcskosár,
Farkas Ferenc: Paprikajancsi,
Mozart: Kis éji zene

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajánló


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat