Program


Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

Töltekezzen zenével több, mint 300 év karácsonyából!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 21. csütörtök, 19:00

Tudta, hogy Pachelbel Ünnepi kánonját olyan gyakran koppintották, hogy a német mestert a popzene nem hivatalos keresztapjának is nevezik? De a leghíresebb tolvaj mégis a 10 éves Bach volt, aki bátyjától csente el a kéziratot és holdfénynél másolta le. Liszt Ferenc, Arcadelt - Ave Maria átiratával egyszerre utazunk a romantika és a Cinquecento reneszánsz világába. Csajkovszkij Észak Velencéjébe, Szentpétervárra repít bennünket Diótörőjével, de találkozunk a Napkirály orgonistájával, és a magyar orgona világsztárral, aki a Radio City-t avatta New Yorkban! 

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat