Program


Recirquel: Cirkusz az Éjszakában

Recirquel: Cirkusz az Éjszakában

A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az "Éjszaka a Cirkuszban" produkciót. Lélegzetelállító artisták, zenészek és színészek egy vándor társulat történetét mesélik el, akik a ködben eltűnt cirkuszukat próbálják újra megtalálni. Egy varázslattal teli előadás bemutatója a Fesztivál Színházban, a nézők minden korosztályának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 17. vasárnap, 19:00

Szereplők: Bogdán Bettina, Lőrincz Alexandra, Horváth Míra, Pintér Áron, Lakatos Leonetta, Veress Zsanett, Sárközi Péter, Sárközi Tamás, Perecsenyi Patrik, Stefanovics Renáta, Biritz Ákos, Illés Renátó, Herczeg Richárd, Balogh Anna
Díszlet: Csanádi Judit
Jelmez: Kasza Emese
Zenei vezető: Sárik Péter
Dramaturg: Bőhm György
Művészeti vezető, rendező: Vági Bence

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat