Program


Recirquel: Cirkusz az Éjszakában

Recirquel: Cirkusz az Éjszakában

A RECIRQUEL új cirkusz társulat előadásában, a Müpa és a Tavaszi Fesztivál közösen bemutatja az "Éjszaka a Cirkuszban" produkciót. Lélegzetelállító artisták, zenészek és színészek egy vándor társulat történetét mesélik el, akik a ködben eltűnt cirkuszukat próbálják újra megtalálni. Egy varázslattal teli előadás bemutatója a Fesztivál Színházban, a nézők minden korosztályának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 17. vasárnap, 19:00

Szereplők: Bogdán Bettina, Lőrincz Alexandra, Horváth Míra, Pintér Áron, Lakatos Leonetta, Veress Zsanett, Sárközi Péter, Sárközi Tamás, Perecsenyi Patrik, Stefanovics Renáta, Biritz Ákos, Illés Renátó, Herczeg Richárd, Balogh Anna
Díszlet: Csanádi Judit
Jelmez: Kasza Emese
Zenei vezető: Sárik Péter
Dramaturg: Bőhm György
Művészeti vezető, rendező: Vági Bence

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat