Program


Revue Night – Party like Gatsby + DJ Corey

Revue Night – Party like Gatsby + DJ Corey

LÁTVÁNYOS TÁNCOK ÉS KIVÁLÓ ÉNEKESEK AZ 1920-AS ÉVEK, AZAZ JAY GATSBY “CIGARETTAFÜSTÖS”, VAD, ERKÖLCSTELEN ÉS DEKADENS VILÁGÁNAK HANGULATÁVAL.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 20. péntek, 21:00


Kihagyhatatlan időutazásra hív az Orfeum, egészen az 1920-as évek izgalmas, vad és erkölcstelen, dekadens világából indulunk, a Nagy Gatsby partijáról. Látványos táncok, korhű ruhák, kiváló énekesek garantálják, hogy egy estére mindenki Jay Gatsby titkos világában érezheti majd magát. A műsor részletesebb kitekintést nyújt, a 30-as, 40-es éveket is megidézi, a „cigarettafüstös”, de mégis oly csalogató időkbe kalauzol. „Egy este, amikor mindent szabad…”

Fellépnek: Eliza Bliss hegedűművész, Hegyi Dávid, Veres Mónika Nika, valamint az Orfeum tánckara.

A show után DJ Corey pörgeti a lemezeket.

Kapunyitás: 20:00-kor
Programkezdés: 21:00-kor

Jegyárak:
■ Prémium – 3.500 Ft
■ Standard – 2.500 Ft

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 6 fős asztalainkat nagyobb csoportok számára tartjuk fent, így amennyiben Ön 6 fős asztalnál 5 főnél kevesebb helyet foglal le, előfordulhat, hogy egy másik asztalt ajánlunk fel Önnek, mert a nagyobb létszámú foglalások élveznek prioritást ezeknél az asztaloknál. Megértésüket köszönjük.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat