Program


Ripacsok Társulat: Amador fráter borsos története -

Ripacsok Társulat: Amador fráter borsos története -

Ripacsok

Hét éve működik Leányfalun a Bolba Lajos alapította amatőr színjátszó csoport. Tagjai között postás, nyugdíjas régész, katonatiszt, boltos, galériás és diákok találhatók. Programjuk javát kabaréjelenetek adják, de Leányfalu különböző irodalmi estjein is közreműködnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 16:20

Néhány környékbeli településre (Tahitótfalu, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Pomáz) is eljutottak, és idén nyár elején Szlovákiában is bemutatkoztak.

Mostani szentendrei bemutatkozásukon egy pikáns darabban Amador fráter világjobbító szerelmi kalandjaiba avatják be a nézőket.

A Házak, udvarok, házigazdák programsorozat keretében.
Házigazda: Kováts Kristóf

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat