Program


Röné.Jazz

Röné.Jazz

A Röné.Jazz a tagok fiatalos, friss gondolkodásmódját kihasználva értelmezi újra a legkedveltebb jazz sztenderdeket és szólaltat meg saját kompozíciókat. Kísérletező, játékos előadásmódjuk a műfaj nyújtotta lehetőségek teljes eszköztárával szegezi székhez a hallgatóságot.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

A formáció központi alakja Hervoly Renáta, aki a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagjaként kezdte zenei pályafutását, majd a Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után 2014-től Németország egyik legelismertebb művészeti egyetemén, a Folkwang Universität der Künste Jazz-ének Előadó Művészet szakán folytatta tanulmányait. Külföldi és hazai formációkban egyaránt énekel. A Röné.Jazzben olyan művészekkel lép színpadra, akik már pályájuk elejétől fogva több, újító hangvételű produkcióban bizonyítottak: Baló Sámuel (zongora), akit az Ég alatti 5 zenekarból ismerhetünk; a Wahorn-féle Four Dogs gitárosa, Schlosser András, Schildkraut Vilmos (bőgő – Oláh Krisztián Trió), valamint Serei Dániel (dob) és Ördög Krisztán (szaxofon), akik a többszörösen díjnyertes Chris Devil Trió tagjaként is bemutatkoztak már az Opusban.

Közreműködik:

Hervoly Renáta - ének
Baló Sámuel - zongora
Schlosser András - gitár
Ördög Krisztián - szaxofon
Schildkraut Vilmos - nagybőgő
Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat