Program


Rudimental DJ set / CAFe 2017
2

Rudimental DJ set / CAFe 2017

A Rudimental először az Akvárium Klubban a CAFe Budapest szervezésében! Október 12. NagyHall
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 12. csütörtök, 21:00

A brit drum'n'bass formáció 2012-ben, az azóta szintén világsztárrá lett John Newman közreműködésével készült Feel the Love című slágerrel robbant be. A következő évben már Mercury Prize-ra jelölték őket, és egy sor további elismerést is begyűjtöttek.

A formáció nem vált egyslágeres zenekarrá, és olyan topénekesekkel vették fel dalaikat, mint Ella Eyre, Emeli Sandé, Alex Clare, Foxes, legutóbb pedig James Arthurral dolgoztak.

A mostanában a deep house felé is kacsingató Rudimental különböző felállásokban már járt nálunk, mindig jó nagy adag vidámságot és pozitív energiát hoztak magukkal. Idén ősszel DJ set formájában térnek vissza hozzánk.

Az Akvárium Klubbal közös program.

Kapunyitás: 21.00

Koncertkezdés: 22.00 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat