Program


RUTKAI BORI BANDA – HELLÓ TÉLAPÓ!

RUTKAI BORI BANDA – HELLÓ TÉLAPÓ!

RUTKAI BORI BANDA: HELLÓ TÉLAPÓ!

Vendégek: Lovasi András és Rónai Róbert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 3. vasárnap, 11:00

 

A zenekar tagjai:

Rutkai Bori - ének

Darvas Kristóf - zongora

Nemes Janó - szaxofon, fuvola

Szerető Dániel - basszusgitár

Németh Csaba - dob

A zenekar immár hagyományossá vált Mikulásváró koncertmeséje. Hópehelykeringő Manófalván, csizmacsacsacsa a fenyőerdőben, szánkózás a hóemberekkel. Bori színpompás, horgolt bábjai és kivetített festményei varázsolják a Marczi színpadára a téli dalok történetét.  Táncos vidám dalok, amik úgy nyílnak ki, mint az adventi naptár ablakai, vagy az egyik ünnepi dalban szereplő Karácsonyvár termei. A koncert végére a táncos lábú Mikulás, avagy a Télapó is megérkezik, és persze szaloncukrot is hoz a gyerekeknek.

A koncert után Bori Mandulka és a Karácsonyvár című mesekönyve a helyszínen megvásárolható, és a fellépők dedikálják is.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat