Program


Sárik Péter Trió, Kodály Spicy Jazz

Sárik Péter Trió, Kodály Spicy Jazz

Jazz inovatívan
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 20:00



Kodály Spicy Jazz

Pár száz éve az emberek népdalokkal fejezték ki az érzelmeiket, örömüket, bánatukat. Ha akkoriban lettek volna slágerlisták, az élbolyban szereplő népdalok egészen biztosan ugyanarról szóltak volna, mint a mai rádiós közönségkedvencek: vágyódás, szerelem, boldogság, szívfájdalom, elválás.

A 20. század elején Kodály Zoltán, a magyar népzene-kutatás és népdalgyűjtés egyik legjelentősebb képviselője újra népszerűvé tette a népdalokat. Most pedig eljött az idő, hogy Kodály legismertebb és legkedveltebb népdalfeldolgozásai trendi, kreatív és lendületes megközelítésben újra eljussanak a mai fiatalokhoz és slágerekké váljanak olyan 21. századi platformokon, mint a Youtube, a Facebook, a Spotify vagy a Deezer.
Kodály Zoltán életművének legfontosabb üzenetét - Legyen a zene mindenkié! – a Kodály Spicy Jazz újragondolta:
LEGYEN KODÁLY A 21. SZÁZADI FIATALOKÉ VILÁGSZERTE!


Cséry Zoltán – billentyűs hangszerek
Görögh Dániel - trombita
Köles Márk – dob
Szentgallay György - basszusgitár

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat