Program


Showder Klub felvétel – Lakatos László, Szobácsi Gergő, Orosz György, Magyar Laci

Showder Klub felvétel – Lakatos László, Szobácsi Gergő, Orosz György, Magyar Laci

Showder Klub TV felvétel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 12. hétfő, 19:45

A TV felvételen az ültetés nem minden esetben érkezési sorrendben zajlik, nézőtéri koordinátorok fogják segíteni!Kapunyitás a jegyen feltüntetett időpont előtt negyed órával.A helyszínen vacsorázási lehetőség nincs, italokat tudnak fogyasztani a felvétel előtt és után a bárban, illetve az asztaloknál.
A ruhatár használata kötelező lesz, melynek díja 300 Ft/kabát.

 

Rekop György

A XX. Kerület réme. Országosan ismeretlen humoristának mondják. Ez nem igaz, mert 3-an felismerték már az utcán, ebből egy az unokatestvére volt. Jelenleg általános iskolában oktat földrajzot és kémiát.

Nagy álma, hogy egyszer valakiknek, vagy valamiknek a saját halottja legyen. Legnagyobb félelme, hogy egyszer megcsípi egy olyan darázs, amitől pozitív doppingtesztet produkál. Ki nem állhatja a nyalizást! Legnagyobb példaképe és mentora Litkai Gergely többszörös bon-bon díjas Karinthy gyűrűs humorista, a Dumaszínház atyja

Orosz György

Humorista pályáját a debreceni MJU Társulatban kezdte 2004-ben, majd 2010 szilveszterén megnyerte a tv2 Frizbi stand-up comedy versenyét, ahol Bochkor Gábor, Boros Lajos és Nacsa Olivér ítélték neki oda az első helyet. 2011 óta fellép a Comedy Central tv-csatorna saját gyártású stand-up műsorában. 2012 óta szerepel a nagy múltú Rádiókabaréban, arca ismerős lehet az OTP reklámokból is. 2013-ban szerződtette az RTL Klub Showder Klub című műsora. A KO MEDIA STUDIO Humortársulat alapítója és művészeti vezetője. Sajátossága a különleges helyszíneken való fellépés, humorizált már távolsági buszon, templomban, börtönben, és a magyar-szlovák határvonalon.

Szobácsi Gergő

A Dumaszínház társulatának tagja, Szobácsi Gergő üdvözli Önt! Harminc éves vagyok. Amúgy 31 lennék, de egy évig beteg voltam. Sok mindennel próbálkoztam, mielőtt humorista lettem. Szerettem volna szakács lenni, mert a tévében mindig azt láttam, hogy amit elkezdenek főzni, abból találnak egyet készen a sütőben. Próbálkoztam az építőiparral is, mert az kicsit hasonlít a stand up-ra. Ott is egy dolgozik, a többiek meg csak nézik. A humorista szakmát egy barátomnak köszönhetem, aki mindig belőlem akart meggazdagodni. Ha főztem valamit, akkor éttermet akart nyitni, ha csináltam, mondjuk egy koktélt, akkor meg kocsmát. 2010-ben meséltem neki egy viccet, és most itt vagyok! Örülök, hogy így alakult, mert embereket nevettetni jó. És néha még ők is élvezik.

 

Lakatos László

Sziasztok! Lakatos László vagyok, Budapesten születtem 1992.03.19-én, azóta rontom itt a levegőt. Zenész családban nőttem fel, édesapám Id.Lakatos László zenetanár, édesanyám háztartásbeli. Egy testvérem van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész és fodrász egyben. Van egy gyönyörű és okos kisfiam , a legfiatalabb Lakatos László, ő minden büszkeségem. Tanulmányaimat a Práter Utcai Zenei Általánosban kezdtem, majd a Neumann János Szakközép Iskolában folytattam, végül a Petrik TISZK-ben végeztem. A rendszergazdai szakmámon kívül rendelkezem vagyonőri és taxis szakmával is. A stand up mellett jelenleg is taxizom. A stand up nemrég jött az életembe, amikor a Comedy Centralon hírdettek tehetségkutatót, ahol sikerült eljutnom egészen a döntőig, azóta szerves része az életemnek.
Azóta nem csak az a célom, hogy A pontból elvigyem az embereket B pontba, hanem hogy A pontban vagy B pontban megnevettessem az embereket. A hobbim az, hogy minél több időt töltsek el a fiammal, ezen kívül az evés, alvás, filmezés. Remélem valamelyik előadáson találkozunk! Várlak titeket sok szeretettel és családias hangulattal, parkolás az utcán, füstmentes lakás, barát feeling.. :)

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat