Program


SÍN Kulturális Központ – Timothy and the Things: Anyádék rajtam keresnek
2

SÍN Kulturális Központ – Timothy and the Things: Anyádék rajtam keresnek

Az előadás hétköznapi érzésekből és helyzetekből létrehozott táncokon keresztül hasznosítja a látszólag haszontalanul töltött időket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 11. vasárnap, 20:00

Mi lehet annyira fontos, hogy három napja képtelen vagy minket visszahívni? Mi az a dolog, amit nem lehet megszakítani 5 percre?  Nem lehet így eltűnni! Senki nem engedheti meg magának, hogy így eltűnjön.

(hópehelykategorizálás, vacsorán feszengés, a teregetés lélektana, nem én vagyok a hülye, a mai napi teendők besűrítése a holnapba, egyre öregebb vagyok, ceruzakopást szemlélni, ezt tegnap kellett volna mondani, hogyan szuszog a másik, belefeledkezni valakibe, mit gondolnak rólam, mit nem lehet érteni)

Alkotó-előadók: Cuhorka Emese, Fülöp László
Zene: Antonín Dvořák: IX. „Újvilág” Szimfónia, Mizsei Zoltán
Fény: Pete Orsolya
Kosztüm: Kasza Emese / Mei Kawa
Produkciós vezető: Trifonov Dóra
Producer: SÍN Kulturális Központ

Cuhorka Emese kortárs táncművész, alkotó és pedagógus, a magyar táncélet népszerű alakja. 2011-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Munkájában meghatározó, hogy titkos gyerekkori rögtönzéseit teljes formai szabadságban kezdte. Hivatásos alkotóként ez a kísérletezési ösztön egy ítéletmentes, formai kötöttségeket felszabadító szemléletté érett. 8 éve dolgozik Hód Adriennel, három előadásukat Európa legjobb táncelőadásai közé választották. Eddigi pályája során 5 előadás kapott Lábán Rudolf-díjat, melyekben alkotótárs és előadó. Jelenleg a Hodworks, Timothy and the Things, Molnár Csaba és a Tünet Együttes előadásaiban látható.

Fülöp László fiatal táncos, koreográfus, az L1 Egyesület tagja, szintén a Budapest Kortárstánc Főiskolán végzett, azóta számtalan hazai és külföldi alkotóval és társulattal dolgozott együtt, valamint saját darabokat készített a SÍN Kulturális Központtal együttműködve. Legutóbbi darabja „there’s an elephant in every room…” címmel Lábán Rudolf-díjat nyert 2015-ben. Érdeklődésének középpontjában a különböző kommunikációs és viselkedési mintázatok és stratégiák vizsgálata áll, valamint ezek összetettségének megragadása és megmutatása egy közérthető, de személyes nyelvezeten keresztül.

Ők ketten már a főiskolai évek kezdete óta folyamatosan dolgoznak együtt, és most, a Timothy and the Things név alatt ismét közös kutatásba fogtak az emberi jelenségek azon ismerős-ismeretlen halmazáról, amely mozgásban tartja viszonyainkat a hétköznapok során.

Támogatók: Nemzetközi Visegrádi Alap, Nemzeti Kulturális Alap, Open Latitudes (3), L1 Egyesület, Műhely Alapítvány, MU Színház

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat