Program


Somewhere else Kolibri 25 - Találkozások január 21-29.

Somewhere else Kolibri 25 - Találkozások január 21-29.

7 éves kortól
Somewhere else

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 26. péntek, 15:00

A llubljanai színház Valahol máshol című előadása nehéz témát jár körül: egy lány a háború kellős közepén találja magát; bombázók repülnek a város felett, az utcák kiürülnek, nincs több étel a boltokban, az iskolát bezárják, az utcákról lövések zaja hallatszik. A lány a szobájában és az óvóhelyen rejtőzködve arról álmodozik, hogy vidékre menekül, ahol talán még békés az élet. Valahol máshol szeretne lenni, távol a háború szörnyűségeitől.

“Ma reggel felkeltem, megmostam a fogam és megreggeliztem. Akkor még minden normális volt. Délután az utcán játszottam a barátaimmal. De aztán minden megváltozott. Nem mehetek ki az utcára, mert túl veszélyes. A barátaimat talán sosem látom többé… És amikor égzengést hallok, el kell bújnunk az alagsorban.”

Hogy látják a gyerekek a háborút? Az ő szemükön keresztül válik csak igazán nyilvánvalóvá az erőszak értelmetlensége. A Valahol máshol megható előadás a háború abszurditásáról és kegyetlenségéről. Az szlovén vendégjáték különlegessége, hogy a főszereplő egymaga jeleníti meg a háború dúlta életet a színpadon, minimalista díszlet és videóvetítések segítségével.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat