Program


Stop

Stop

Grecsó Krisztián - Hrutka Róbert: Stop

– hinták, apák, szerelmek –

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 15:00

A Stop a véletlenek játéka, a kizökkent időé. Egy találkozás története, ahol kifordul sarkából a világ. De legalábbis megváltozik egy lány és egy fiú élete. Sorsuk lesz. Másik. Ritkán akadunk olyan emberre, aki nem hagy minket annak maradnunk, akik voltunk addig. Ezen az estén ez megtörténik. A Stop különben egy hazaút meséje. De közben óriásiak a kitérők, a srácok saját szüleik lesznek, majd megint önmaguk, feléled az őket felnevelő és meghatározó világ. Lázadnak, tűrnek, szeretnek, és próbálnak megbocsátani. A szüleiknek.  A Stop a kitörés játéka, de nekik már csak önmagukból lehet menekülni.

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert ifjúsági zenés játéka fiataloknak szól, meg örök fiataloknak, és azoknak, akik már nagyon nem azok, de képtelenek elfelejteni, hogy voltak.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat