Program


Süsü, a sárkány - Miskolci Csodamalom Bábszínház

Süsü, a sárkány - Miskolci Csodamalom Bábszínház

A “Süsü, a sárkány” legendája lett több generációnak: az elbűvölő mese mélyén az a fontos és ma is erősen aktuális figyelmeztetés rejlik, hogy aki nem olyan, mint én – vagyis MÁS – az nem biztos, hogy ellenséges, sőt, az sem biztos, hogy más, mint én.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 10:00

Író: Csukás István
Zene: Bergendy István
Tervező: B. Juhász Ildikó
Bábtervező: Lévai Sándor
Bábkészítő: Korecz Károly
Koreográfus: Hajdu Imelda
Rendező: Zalányi Gyula

Játsszák: Erdős Teréz, Heiszmann Ildikó, Láng Bernadett, Tóth Fanni, Balázs András, Károlyi Szabolcs, Klim Zsolt

Az előadás időtartama 55 perc, utána kézműves foglalkozás várja a gyerekeket a színház kávézójában.

A Csodamalom Bábszínház működését 1986-ban amatőr csoportként kezdte meg, 1992-től hivatásos színházként működik. 25 éves fennállása óta a klasszikus meseirodalom darabjai mellett magyar népmeséket és kortárs hazai, illetve külföldi szerzők műveit játszotta és játssza a társulat a bábos szakma legkiválóbb rendezőinek, tervezőinek irányítása alatt. A színház kamaratermében évad közben bábos játszóházban szerveznek kreatív kézműves foglalkozásokat, nyáron pedig a gyerekek bábos napköziben kóstolhatnak bele a bábszínházi alkotómunkába.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat