Program


SYMPHONEY koncert

SYMPHONEY koncert

Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Hetes”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom” ezúttal nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 8. szerda, 19:00

A Honeybeast a tavalyi nagy sikerű Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével országos turnéra indul idén ősszel. A zenekar a turnét stílusosan az otthonában, Szegeden kezdi, de részese lehet a jól ismert dalok szimfonikus megszólalásának még Debrecen, Miskolc, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, hogy aztán a pécsi Kodály Központba csendüljön föl utoljára a Legnagyobb Hős nagyzenekari hangszerelésben.

Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Hetes”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom” ezúttal nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg. A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar és egy női kórus segíti ebben.

„A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzi meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket.” – meséli a Honeybeast-dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.

Jegyár: 2 900 Ft, 3 400 Ft
Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat