Program


Szakonyi Károly: KÉT NŐ

Szakonyi Károly: KÉT NŐ

cekkerdráma
A neves drámaíró új komédiája két nő különös találkozásáról…


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 11. vasárnap, 19:00

Ősbemutató!

Történik napjainkban egy budai lakásban, egy esős őszi délután… Majd télen, tavasszal, nyáron… Az első jelenetben két nő érkezik zajosan, ázottan az esőtől. Csinos hölgyek: divatos ballonban az egyik, elegáns kabátban a másik. Az egyik szüntelen beszél a mobilján, kezében tömött cekker, aminek egyik szeme belegabalyodott a másik kabátgombjába, ezért őt szinte maga után húzza a szobába…

A neves drámaíró új komédiája két nő különös találkozásáról… 

Szakonyi Károly, többek közt Kossuth- és József Attila-díjas író, drámaíró dramaturg a kortárs magyar irodalom kikerülhetetlen alakja. Az 1970-ben bemutatott Adáshiba a magyar klasszikus drámák közé sorolódott, szinte nincs olyan évad, hogy valamelyik színházban ne játszanák, számos nyelvre lefordították, Neil Simon is érdeklődött iránta.
Szakonyi Károly ugyan a mai napig aktív író és közéleti ember, ám új drámával már régen jelentkezett. Ezért is öröm, hogy a Játékszín dramaturgiájának ajánlotta friss művét, a Két nő és még valaki címűt, melyet az idei színházi világnapon felolvasószínházi formában nagy sikerrel be is mutattunk Tóth Enikő és Zsurzs Kati közreműködésével. Épp a közönség kívánságára merült föl az ötlet, hogy színpadra állítsuk. Ehhez megnyertük a fiatal Cseh Juditot rendezőnek, és a Játékszín családias színpada-nézőtere alkalmasnak is ígérkezik a meglepetésekkel teli, remek humorú, mégis elgondolkodtató színmű megvalósításához.
A Két nő és valaki nemcsak magyarországi ősbemutató, hanem világbemutatója is a legnagyobb és legnépszerűbb íróink egyikének, Szakonyi Károlynak.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat