Program


#SzentivánéjiÁlom - Spirita Társulat
3

#SzentivánéjiÁlom - Spirita Társulat

Négy lelkes tinédzser érkezik a messze földön híres Athén Fesztiválra...

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 10. szombat, 19:00

Négy lelkes tinédzser érkezik a messze földön híres Athén Fesztiválra. Demetrius, Lysander, Hermia és Heléna szabadságot, boldogságot és – mindenekfelett – szerelmet keres, ám a rejtélyes díler, Pukk és szabados tündér-kompániája alaposan összekuszálja a szálakat… Shakespeare örökérvényű meséje tündérkirálynők, pénzmogulok és színpadépítők közegében születik újjá, egy nyári fesztivál díszletei között.

Főszereplők: Harsányi Lea, Nagy Kata, Kocsis Fülöp Soma, Nádas Gábor Dávid
Továbbá: Bárány Gergely, Czibere Krisztián, Szélpál Eszter, Nagy Katalin, Kovács Vanessza, Korcsmáros Felícia, Galambos Zsófia/Básti Andrea, Németh Fruzsina Lilla, Vincze Erika, Korcsmáros András, Seres Dániel, Fejér Máté, Bittner Dániel
Fordító: Nádasdy Ádám
Rendező: Egressy G. Tamás

Az előadás hossza 140 perc, két részben.


A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2018/19-es évadban két továbbjátszott előadással és két új bemutatóval jelentkeznek.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat