Program


SZEPES MÁRIA AKADÉMIA / Mágia, Tarot, Asztrológia, Meditáció c. nyitó rendezvényi nap
3

SZEPES MÁRIA AKADÉMIA / Mágia, Tarot, Asztrológia, Meditáció c. nyitó rendezvényi nap

Szepes Mária gazdag szellemi hagyatékának és szemléletének megismertetését tűzte ki céljául a SZEPES MÁRIA AKADÉMIA, amely februártól időszakos rendezvényekkel és előadásokkal kívánja életben tartani és továbbadni az írónő tudásának lényegi elemeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 10:00

Ezen eseményeken Mária barátai, tanítványai, pályatársai és a hasonlóképp gondolkodók adnak elő az ezotéria bölcsességének mély és múlhatatlan kútjából merítve.
Február 17-én a Szepes Mária Alapítvány, illetve a Szintézis Szabadegyetem – melynek az írónő az alapító fővédnöke – az Akadémia első, ünnepi rendezvényén az analógiatudományokat ismerteti meg a látogatókkal szakértő előadásokon, és témához kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésen keresztül.

- előadók között:
MÜLLER PÉTER  /  VÁSÁRY TAMÁS  /  KATONA KLÁRI  /  VENCZEL VERA

- előadók:
ALMÁSI CSABA (a Szepes Mária Alapítvány elnöke)  /  ÁMON ANGÉLA (pszichológus, asztrológus, tarot mestertanár)  /  KISS J. ZSOLT (szerkesztő-műsorvezető, asztrológus)  /  KOVÁCS JULIANNA (Szepes Mária tanítványa, könyveinek szerkesztője, a Szepes Mária Alapítvány kurátora)  /  MÜLLER PÉTER (író, spirituális tanító)  /  PAULINYI TAMÁS (író pszi-kutató, a Szepes Mária fővédnöksége alatt működő Szintézis Szabadegyetem igazgatója)  / VÁSÁRY TAMÁS (zongoraművész, karmester, előadó)

- kerekasztal résztvevők:
NOVÁK ANDRÁS (az Édesvíz Könyvkiadó igazgatója)  /  KATONA KLÁRI (énekes)  /  PAULINYI TAMÁS  /  VÁSÁRY TAMÁS  /  VENCZEL VERA (színművész)

- zenei bemutatóval közreműködik:
BLAZSÓ DOMONKOS (bariton)

http://www.szintezis.info.hu/Nyitott-programok/Szepes-Maria-Akademia

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat