Program


SZÍVEM KAPUJÁBA - Bognár Szilvia pünkösdi koncertje

SZÍVEM KAPUJÁBA - Bognár Szilvia pünkösdi koncertje

Bognár Szilvia népdalénekesként dolgozott többek között az Állami Népi Együttessel, a Duna Művészegyüttessel, Sebő Ferenccel, Sebestyén Mártával és Rost Andreával egyaránt.
A hazai világzenei élet egyik vezető előadója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 19. szombat, 19:00

Az énekesnő ezúttal visszatér a hagyományos népzene berkeibe, a 16. századi írásos forrásoktól a 20. századi gyűjtésekig, lanttól a vonós bandáig, Moldvától a Balkánig kalauzol bennünket a különféle muzsikák, dallamok révén.
"Mérhetetlenül gazdag népzenei hagyományunk ismert és kevésbé ismert dallamai csendülnek fel a koncerten, amelyek és ahogy a legkedvesebbek nekem. Ahogy én kaptam, s el tudom mondani. Egyszerűen kiállok szívem kapujába…"
 
A zenekar tagjai valamennyien elismert, kiváló muzsikusok: Hegedűs Máté (hegedű), Papp Endre (brácsa), Bognár András (nagybőgő), Bede Péter (szaxofon, furulya, kaval), Szabó Dániel (cimbalom), Tokodi Gábor (lant),
Mandula József (hangmérnök)

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat