Program


Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

Az ország egyik legbársonyosabb férfihangja a zenetörténet legszebb karácsonyi dalait megszólaltatva varázsol ünnepi hangulatot az adventbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 20:00

Az országhatáron innen és túl egyaránt népszerű előadóművész kedvenc karácsonyi dalain kívül több saját slágert is előad, amelyekkel előkészíti a közelgő ünnepek hangulatát. Takács Nikolas neve ma már fogalom a hazai könnyűzenei és jazzéletben. Még csak tizenkilenc éves volt, amikor a magyar jazzélet legkiemelkedőbb alakjaival, mások mellett a világhírű Jávori Vilmossal és Babos Gyulával állhatott egy színpadra. Nevét 2010-ben ismerte meg az ország, s hazánknak talán nincs is olyan szeglete, ahol még ne lépett volna fel az elmúlt hét esztendőben.

Telt házas koncertek, nemzetközi fellépések, rádiós slágerek bizonyítják: megtalálta a maga karakteres stílusát és közönségét. Adventi turnéi már fogalomnak számítanak: unoka, szülő és nagyszülő is jól érzi magát rajtuk, hiszen az ismert dallamokkal, fesztelen és közvetlen stílusával Nikolas mindenki szívéhez megtalálja az utat. Ahogy egyik karácsonyi dalában énekli: „Jó érzés boldoggá tenni - Az élet értelme ennyi … Így válsz te is boldoggá!”

 

Engedjék, hogy a többszörös platina- és aranylemezes Takács Nikolas jól ismert dallamokkal varázsolja el Önöket a meghitt készülődés időszakába!

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

bohózat két felvonásban

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat