Program


LAZYBIRD

LAZYBIRD

Azt senki sem állíthatja, hogy a zongorát és dobokat egyaránt kimagasló muzikalitással megszólaltató, rendkívül tehetsége művészünk, Tálas Áron az a típus, aki – amúgy jól megérdemelt – babérjain üldögélne.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 30. csütörtök, 20:00

Évek óta a Borbély Műhely oszlopos tagja, idén jelent meg saját (zongora)triójának lemeze, közben folyamatosan dolgozik a 2015-ben Fenyvesi Márton gitárossal és Fonay Tibor basszusgitárossal megalakított Flight Modus elektronikus-ambientes világú triójával, szintén lemezre készülve, időnként Rhodes triójával is ad egy-két koncertet. Néhány hete egy újabb trióval jelent meg néhány budapesti klub színpadán. Áron ezúttal „kettős minőségben” – elsőorban dobosként, de egy odacsempészett moog révén billentyűsként is – az EWI hazai mesterével, Zana Zoltánnal és a kitűnő gitárossal ifj. Tóth Istvánnal keresi közösen az újabb izgalmas hangszerösszeállítás adta lehetőségeket. Improvizatív groove-os zenéjük, mely Áron fent felsorolt formációi közül talán leginkább a Flight Modusszal rokonítható – éppúgy merítkezik a jazz harmóniavilágából, mint a hip-hop, vagy a különféle elektronikus műfajokból.

Közreműködik:

Tálas Áron - dob, moog
Zana Zoltán - EWI szaxofon szintetizátor
ifj. Tóth István - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat