Program


Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 18:00

A 2016-ban alakult ELK Kamarazenekar tagjai a legnevesebb kínai konzervatóriumok diákjaiból és tanáraiból kerülnek ki (China Conservatory of Music and Capital Normal University College of Music).

Céljuk, hogy tehetségüket és lelkesedésüket egyéni zenei pályáik nyomvonalán haladva, de az ELK együttesének égisze alatt állítsák a hagyományos kínai zene ápolásának szolgálatába. A tradicionális hangszerek és művek népszerűsítésén túl előszeretettel szólaltatnak meg kortárs darabokat is, hidat képezve ezzel a hagyományos és modern zenei kifejezésmódok között. 

 

Jegyár:1800 Ft

Becherovka Miskolci Farsang kedvezmény!

A rendezvényre 50%-os kedvezmény érvényesíthető a MISKOLCIFARSANG2018 kuponkód megadásával,  a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), online a www.muhamiskolc.hu, valamint a www.jegy.hu oldalon a vásárlási folyamat végén.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat