Program


Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 18:00

A 2016-ban alakult ELK Kamarazenekar tagjai a legnevesebb kínai konzervatóriumok diákjaiból és tanáraiból kerülnek ki (China Conservatory of Music and Capital Normal University College of Music).

Céljuk, hogy tehetségüket és lelkesedésüket egyéni zenei pályáik nyomvonalán haladva, de az ELK együttesének égisze alatt állítsák a hagyományos kínai zene ápolásának szolgálatába. A tradicionális hangszerek és művek népszerűsítésén túl előszeretettel szólaltatnak meg kortárs darabokat is, hidat képezve ezzel a hagyományos és modern zenei kifejezésmódok között. 

 

Jegyár:1800 Ft

Becherovka Miskolci Farsang kedvezmény!

A rendezvényre 50%-os kedvezmény érvényesíthető a MISKOLCIFARSANG2018 kuponkód megadásával,  a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), online a www.muhamiskolc.hu, valamint a www.jegy.hu oldalon a vásárlási folyamat végén.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat