Program


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál /TO'piknik- TO’pera -Tour D’Oper- Boat D’Opera/4 napos jegy

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál /TO'piknik- TO’pera -Tour D’Oper- Boat D’Opera/4 napos jegy

A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tavon.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 26. csütörtök, 10:00

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúlyt az esti Gálakoncertre fektetjük, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén, varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján kerül megrendezésre a Tour D’Opera kerékpártúra, mely a Tisza tavat körülvevő panoráma kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cseréljük és a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítjük meg a tóparti minikoncerteket.
2018. július 26-án először kerül megrendezésre a TO'PIKNIK, mely a gasztronómiát és a kultúrát összekötő családi nap.

A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés összekapcsolása a csodálatos Tisza-tavi környezetben, de ezen felül fontos célkitűzése a Fesztiválnak, hogy a nemzetközi sikereket elért előadóművészek koncertjei mellett a helyi értékekre is felhívja a résztvevők figyelmét, ezért a Fesztivál programja változatos, összművészeti kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára. A kulturális élmények mellett a látogatók megismerhetik a helyi gasztronómiai különlegességeket is illetve a Tisza-tó menti települések életébe, történelmébe is kapnak lehetőséget egy rövid betekintésre.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat