Program


Titánia
2

Titánia

nemzethy népszínmű
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 19:30

Titániában minden rendben van. Boldog a nép, s persze a legboldogabb, aki a Vezető közelében dolgozhat nap mint nap a nemzet felemelkedéséért.

Titániában minden rendben van. Aki betartja a szabályokat, és szereti a Vezetőt, azt békén hagyják.

Titániában minden rendben van. Mellesleg az újszülött leányok harmincegy százalékát is így hívják - hazaszeretetből nevezik el őket így a szülők.
Titániában minden rendben van. A Vezető már száznegyvenegy éves, de ereje még tart. Néhány évenként az orvosok kicserélik a létfontosságú szerveit, és az élet megy tovább. A Vezető élete megy tovább.

Titániában minden rendben van. A Vezetőnek most éppen vesére, májra és tüdőre van szüksége, de szerencsére sok állampolgár adja önként az életét a nemzet első emberének.

Vagy nem önként.

De Titániában minden rendben van.


Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat